Cui se adresează Sarcodyn?

Sarcodyn, așa cum sugerează în parte și numele este un produs destinat persoanelor ce suferă de sarcopenie, o boală asociată vârstei și care presupune scăderea masei musculare și implicit a forței musculare ducând la accidentări severe, risc de cădere și fractură, imposibilitatea de a desfășură activitățile zilnice uzuale cu ușurință.

Sarcopenia, însă, nu se limitează doar la vârstnici. Cauzele pierderii masei musculare sunt multiple astfel că Sarcodyn se adresează și persoanelor care:

  • Au suferit accidentări în urma cărora au avut nevoie de o perioadă îndelungată de imobilizare în care mușchii întră într-un proces de scădere a masei sau chiar de atrofie deoarece nu mai sunt stimulați motric nici măcar la un nivel minimal – luați că exemplu o persoană care a avut piciorul în gips pentru 2 luni iar la scoaterea gipsului piciorul activ are masă musculară normală iar celălalt vă fi mai subțire vizibil, nefiind supus efortului pe o perioadă lungă de timp
  • Doresc să prevină pierderea naturală a masei musculare după vârstă de 40 de ani
  • Au probleme cu durerile articulare  și au nevoie de un suport real pentru a reduce presiunea care se face pe acestea în lipsa unei bune contracții sau mase musculare care să întărească întregul sistem locomotor. Atenție! În această situație Sarcodyn se administrează pe lângă un adjuvant în  tratarea afecțiunilor articulare (recomandăm asocierea cu Movial + Capsule și Movial+ Cremă)
  • Persoane care doresc să își îmbunătățească rezistența și masa musculară prin antrenament sportive
  • Persoane care sunt în proces de scădere în greutate unde excesul ponderal este considerabil (în cazul supraponderalilor și obezilor) indiferent de metoda de  slăbire  pe care o aleg.

În cazul pacienților bariatrici orice supliment se administrează după ce consultați medicul pentru a vă indica momentul post operator din care se poate administra Sarcodyn. Scăderea în greutate se face atât din masa de grăsime cât și din mușchi, iar Sarcodyn este benefic pentru această categorie de pacienți deoarece are un conținut redus de zaharuri, este administrat sub formă de pulbere solubilă ce este ușor absorbită de organism.

Pierderea masei musculare înseamnă scăderea calității vieții, în primul rând, reducerea la minim a activităților fizice care vă făceau plăcere și la care vă simțiți nevoiți să renunțați.

Însă nu la asta se reduc efectele acestei afecțiuni ci și la rutina zilnică pe care nu o mai puteți duce la bun sfârșit.

Din acest motiv în Sarcodyn găsim 3 ingrediente cu efect sinergic  (Ca-HMB, Magneziu și Vitamina D3) ce cresc masa musculară, cresc forță de contracție a mușchiului, sporesc rezistența la efort iar aceste lucruri sunt dovedite de studii clinice.